Wij helpen jou

Wij helpen jou in de agrarische sector

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut

Bekijk onze referenties

Uw partner in totaal renovaties

In de agrarische sector, is JVD Zonnetechniek uw aannemer van ‘totaal-trajecten’. Door scherpe prijsafspraken met leveranciers en eigen montageteams kunnen wij u geheel ontzorgen. Na een persoonlijk gesprek, waarin we met u bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn, krijgt u van ons een totaal offerte waarin de gehele renovatie is opgenomen.

Binnen deze totalen offerte vind u o.a. de onderstaande informatie:

Goede kwaliteit

Samen voor een groene toekomst!

Wij kiezen voor uitsluitend A-kwaliteit materiaal van gedegen leveranciers, welke zichzelf bewezen hebben op de zonne-energiemarkt, of bedrijven welke meer doen dan alleen “solar artikelen”.

Subsidies en belastingvoordeel

Naast totaal ontzorgen en adviseren begeleiden wij onze klanten ook binnen de mogelijkheden van subsidies en belastingvoordelen. Zo kunt u gebruik maken van de provinciale subsidie, landelijke subsidie, Energie Investerings-Aftrek op zonnepanelen & op een geïsoleerd dak en zijn er milieu aftrekposten. Wij rekenen wat voor u wat er binnen uw situatie mogelijk is en begeleiden u bij de bijbehorende aanvragen. Diverse subsidies dienen vooraf ingedient te worden, waar andere achteraf moeten worden aangevraagd, binnen termijnen! Middels onze kennis, helpen wij u geen subsidie mis te lopen!

Bekijk onze referenties