Particulier

Bent u Particulier? Dan helpen wij u graag verder.

U wilt graag als particulier zonnepanelen kopen om zo uw woning te voorzien voor zonne-energie

De zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die niet zorgen voor vervuiling. Wanneer u als particulier kiest voor zonnepanelen op uw eigen dak kiest u voor duurzame energie, waarbij u 100% groene energie gebruikt.

Naast dat zonnepanelen op uw dak bijdragen aan een duurzame wereld, is het ook goed voor uw portemonnee.

Wilt u meer weten over het kopen van zonnepanelen voor particulieren en de voordelen daar van? Vrijblijvend weten hoeveel dit voor u gaat kosten?

Lees hieronder dan verder.

deskundigheid

Ervaren en kundige medewerkers brengen uw situatie in kaart, maken een offerte voor u en bij akkoord zorgen wij voor een professionele, goed werkende installatie.

samenwerking

Samen met u bespreken we uw wensen en denken we mee in de meest ideale oplossing voor uw situatie.

zekerheid

Materialen van top 10 leveranciers wereldwijd. Bij storingen zijn we 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Subsidies & belastingvoordeel

Naast totaal ontzorgen en adviseren begeleiden wij onze klanten ook binnen de mogelijkheden van subsidies en belastingvoordelen. Zo kunt u gebruik maken van de provinciale subsidie, landelijke subsidie, Energie Investerings-Aftrek op zonnepanelen & op een geïsoleerd dak en zijn er milieu aftrekposten.

Wij rekenen wat voor u wat er binnen uw situatie mogelijk is en begeleiden u bij de bijbehorende aanvragen. Diverse subsidies dienen vooraf ingedient te worden, waar andere achteraf moeten worden aangevraagd, binnen termijnen! Middels onze kennis, helpen wij u geen subsidie mis te lopen!

Salderen & BTW teruggave

regeling voor zelfgeproduceerde elektriciteit

Zelfgeproduceerde elektriciteit mag u aan het elektriciteitsnet leveren. En wegstrepen verbruik op een ander moment. Dit heet salderen. De salderingsregeling geldt tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd tot 2031. Let op: dit is een voorstel, dus het kan nog veranderen.

Het wetsvoorstel is ingediend bij de Eerste kamer ter bespreking. Afschaffing btw op zonnepanelen. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.