Wij helpen u

Bent u particulier? Wij helpen u graag verder.

U wilt graag als particulier zonnepanelen kopen om zo uw woning te voorzien van zonne-energie. De zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die niet zorgen voor vervuiling. Wanneer u als particulier kiest voor zonnepanelen op uw eigen dak kiest u voor duurzame energie, waarbij u 100% groene energie gebruikt. Naast dat zonnepanelen op uw dak bijdragen aan een duurzame wereld is het ook goed voor uw portemonnee. Wilt u meer weten over het kopen van zonnepanelen voor particulieren en de voordelen daar van? Lees hieronder dan verder. Vrijblijvend weten hoeveel dit voor u gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Salderen & BTW teruggave
Regeling voor zelfgeproduceerde elektriciteit. Zelfgeproduceerde elektriciteit mag u aan het elektriciteitsnet leveren. En wegstrepen tegen uw verbruik op een ander moment. Dit heet salderen. De salderingsregeling geldt tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd tot 2031. Let op: dit is een voorstel, dus het kan nog veranderen. Het wetsvoorstel is ingediend bij de Eerste Kamer ter bespreking. Afschaffing btw op zonnepanelen. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.Regeling voor zelfgeproduceerde elektriciteit. Zelfgeproduceerde elektriciteit mag u aan het elektriciteitsnet leveren. En wegstrepen tegen uw verbruik op een ander moment. Dit heet salderen. De salderingsregeling geldt tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd tot 2031. Let op: dit is een voorstel, dus het kan nog veranderen. Het wetsvoorstel is ingediend bij de Eerste Kamer ter bespreking. Afschaffing btw op zonnepanelen. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.

Goede kwaliteit

Samen voor een groene toekomst!

Wij kiezen voor uitsluitend A-kwaliteit materiaal van gedegen leveranciers, welke zichzelf bewezen hebben op de zonne-energiemarkt, of bedrijven welke meer doen dan alleen “solar artikelen”.

Subsidies en belastingvoordeel

Naast totaal ontzorgen en adviseren begeleiden wij onze klanten ook binnen de mogelijkheden van subsidies en belastingvoordelen. Zo kunt u gebruik maken van de provinciale subsidie, landelijke subsidie, Energie Investerings-Aftrek op zonnepanelen & op een geïsoleerd dak en zijn er milieu aftrekposten. Wij rekenen wat voor u wat er binnen uw situatie mogelijk is en begeleiden u bij de bijbehorende aanvragen. Diverse subsidies dienen vooraf ingedient te worden, waar andere achteraf moeten worden aangevraagd, binnen termijnen! Middels onze kennis, helpen wij u geen subsidie mis te lopen!

Bekijk onze referenties