Over ons

Dit zijn wij

JVD Zonnetechniek is uitgegroeid tot een verkoop en installatiebedrijf op het gebied van zonnestroomsystemen voor particulieren, zakelijke klanten en opdrachtgevers.

Bekijk onze referenties

Wie is JVD zonnetechniek?

JVD Zonnetechniek is in september 2012 opgericht door Jeffrey van Deinsen. Jeffrey heeft altijd interesse gehad voor duurzaamheid en techniek. De combinatie van deze 2 interesses hebben ervoor gezorgd dat hij een Advies, Verkoop en installatiebedrijf heeft opgezet in de duurzame sector, op het gebied van zonne-energie.

Naast het adviseren en monteren van zonnestroom systemen voor particulieren, nam de vraag naar ‘know-how’ en monteurs toe voor grotere installaties. Inmiddels is JVD Zonnetechniek uitgegroeid tot een verkoop en installatiebedrijf op het gebied van zonnestroomsystemen voor particulieren, zakelijke klanten en opdrachtgevers.

Onze installatieteams

Onze eigen vakkundige installatieteams verzorgen de gehele installatie van uw zonnestroomsysteem. Het plaatsen van de zonnepanelen op het dak tot en met het aansluiten van de extra groep in de groepenkast. JVD Zonnetechniek verzorgd het gehele traject voor u in eigen beheer. Onze monteurs zijn opgeleid en houden zichzelf continu up-to-date door middel van producttrainingen en bijscholing.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. Door alleen te werken met producten van A-kwaliteit, verzekeren wij u dat uw investering de komende 25 jaar op het dak rendeert. Als particulier en als ondernemer bent u daarom bij JVD Zonnetechniek aan het juiste adres.

U kunt van JVD Zonnetechniek topkwaliteit verwachten op het gebied van: