Wij helpen jou

Wij helpen jou in de agrarische sector

Klimaatverandering, stikstofdepositie en de energietransitie zorgen voor onrust in de agrarische sector. De nood voor verduurzaming was nog nooit zo hoog. Zeker nu de energieprijzen de pan uitrijzen loont het om duurzame maatregelen toe te passen. Daarom investeren steeds meer agrariërs in zonnepanelen. Dit is, zeker nadat de energieprijzen in 2022 zo hoog waren. Bekijk onze referenties

Uw partner in totaal renovaties

In de agrarische sector, kunnen wij u geheel ontzorgen op het gebied van asbestsanering, dak,- en gevelrenovatie en de aanleg van zonnepanelen
Na een persoonlijk gesprek, waarin we met u bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn, krijgt u van ons een totaal offerte waarin de gehele renovatie is opgenomen.
Hierdoor heeft u 1 aanspreekpunt wie de gehele renovatie verzorgd, inclusief de gewenste zonnepanelen.

Goede kwaliteit

Samen voor een groene toekomst!

Bij het plaatsen van een geïsoleerd sandwich dak in combinatie met zonnepanelen is uw gebouw klaar voor een duurzame toekomst!

Subsidies en belastingvoordeel

Naast totaal ontzorgen en adviseren begeleiden wij onze klanten ook binnen de mogelijkheden van subsidies en belastingvoordelen. Zo kunt u gebruik maken van de provinciale subsidie, landelijke subsidie, Energie Investerings-Aftrek op zonnepanelen & op een geïsoleerd dak en zijn er milieu aftrekposten. Wij rekenen wat voor u wat er binnen uw situatie mogelijk is en begeleiden u bij de bijbehorende aanvragen. Diverse subsidies dienen vooraf ingedient te worden, waar andere achteraf moeten worden aangevraagd, binnen termijnen! Middels onze kennis, helpen wij u geen subsidie mis te lopen!

Bekijk onze referenties