agrarisch

Klimaatverandering, stikstofdepositie en de energietransitie zorgen voor onrust in de agrarische sector. De nood voor verduurzaming was nog nooit zo hoog. Zeker nu de energieprijzen de pan uitrijzen loont het om duurzame maatregelen toe te passen. Daarom investeren steeds meer agrariërs in zonnepanelen. Dit is, zeker nadat de energieprijzen in 2022 zo hoog waren.

Uw partner in totaal renovaties

In de agrarische sector, kunnen wij u geheel ontzorgen op het gebied van asbestsanering, dak,- en gevelrenovatie en de aanleg van zonnepanelen
Na een persoonlijk gesprek, waarin we met u bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn, krijgt u van ons een totaal offerte waarin de gehele renovatie is opgenomen.

Hierdoor heeft u 1 aanspreekpunt wie de gehele renovatie verzorgd, inclusief de gewenste zonnepanelen.

Subsidies en belastingvoordeel

Naast totaal ontzorgen en adviseren begeleiden wij onze klanten ook binnen de mogelijkheden van subsidies en belastingvoordelen. Zo kunt u gebruik maken van de provinciale subsidie, landelijke subsidie, Energie Investeringsaftrek op zonnepanelen en op een geïsoleerd dak en zijn er milieu aftrekposten.

Wij rekenen wat voor u wat er binnen uw situatie mogelijk is en begeleiden u bij de bijbehorende aanvragen. Diverse subsidies dienen vooraf ingediend te worden. Waar andere achteraf moeten worden aangevraagd, binnen termijnen. Middels onze kennis, helpen wij u geen subsidie mis te lopen!

Bekijk onze referenties

Samen voor een groene toekomst!

Bij het plaatsen van een geïsoleerd sandwich dak in combinatie met zonnepanelen is uw gebouw klaar voor een duurzame toekomst!